ESPECIALISTES EN DRET DE FAMILIA

Truqui'ns, podem ajudar-lo

El Dret de Família és una de les especialitats més dures i complexes de l'advocacia quant a la importància dels interessos que hi ha en joc. Temes com la guarda i custòdia dels fills, l'adjudicació de béns familiars com l'habitatge o la imposició de pensions a favor d'un dels cònjuges són qüestions que es debaten cada dia en els Jutjats i que són objecte d'estudi i dures negociacions en els despatxos d'advocats matrimonialistes.

A IGH advocats som conscients de la importància que cada cas té per a les persones implicades en els mateixos, per això, oferim un servei d'alta qualitat, directe i personalitzat a les concretes necessitats de cada client, que abarca des del simple assessorament preventiu fins a la defensa dels nostres clients davant les més altes instàncies jurisdiccionals, tot això sota els més estrictes paràmetres d'honestedat amb els nostres clients, rapidesa i eficàcia.

Pot trucar-nos per concertar una primera visita gratuïta amb un especialista, en ella podrà exposar-nos detalladament el seu cas perquè ho analitzem i li prepararem un pressupost tancat sense cap tipus de compromís. Confiï en nosaltres, no el defraudarem.

Show More

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el seguent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè a la major brevetat possible

Rambla de Catalunya 124 5e 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5º 2ª, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es