Compromís de qualitat

Disposem de professionals amb un alt nivell d'especialització en tots els camps que integren el dret de família.

Colaboradors solvents

Entre els nostres col·laboradors destaquen detectius privats i perits d'alt nivell, la contribució del qual és, en molts casos, imprescindible per a la bona resolució dels assumptes que ens confien els nostres clients.

Negociadors
experimentats

Comptem amb una dilatada experiència en l'àmbit de la negociació, la qual ens ha permès aconseguir acords amb les parts contràries molt beneficiosos per als interessos dels nostres clients, la qual cosa implica un temps d'espera molt inferior al que seria necessari a través d'un procés judicial fins a la seva finalització mitjançant sentència ferma.

Preus
raonables

Oferim uns preus ajustats sense renunciar a una alta qualitat en el servei, a un tracte personal amb els clients i a una actuació seriosa, ràpida i eficaç que ens ha portat a posicionar-nos com un despatx de solvència contrastada dins del nostre àmbit d'actuació.

Facilitats de pagament

Oferim als nostres clients la possibilitat de fraccionar el pagament dels nostres honoraris sense cap tipus d'interès.

Professionals especialitzats

Oferim un tracte personal, transparent i directe. La relació amb el client quedarà fixada mitjançant un contracte d'arrendament de serveis, per la qual cosa el client coneixerà per endavant els seus drets i obligacions, evitant qualsevol tipus de sorpresa.

Serietat

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el seguent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè a la major brevetat possible

Rambla de Catalunya 124 5e 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5º 2ª, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es