Honoraris

Disposar de l'assistència de professionals especialitzats no ha de suposar, necessàriament, una despesa impossible d'assumir. A IGH advocats som plenament conscients de quina és la situació econòmica d'un nombre cada vegada major de persones, per això, oferim uns preus raonables sense renunciar a la prestació d'un servei especialitzat dut a terme pels millors professionals, mantenint el compromís de qualitat que sempre ens ha caracteritzat.

També oferim la possibilitat de fraccionar el pagament dels nostres honoraris, sense cap tipus d'interès, de manera que al client li sigui possible el pagament dels mateixos i no hagi de renunciar a un servei de qualitat en temes tan complexos on la diferència ve clarament marcada pel nivell d'especialització.

No ho pensi més, posi's en contacte amb nosaltres per exposar-nos el seu problema. La primera visita és gratuïta. Nosaltres estudiarem detingudament el seu cas i l'orientarem sobre com procedir. Confiï en nosaltres, la solució al seu problema està a les nostres mans.

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el seguent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè a la major brevetat possible

Rambla de Catalunya 124 5e 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5º 2ª, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es